RIMFROST® 10 Years

RIMFROST® 10 Years

This one is in Norwegian, sorry!

Jeg vil bare si TUSEN TAKK (som Steffen ville sagt) det her er helt tullete, 10 år med RIMFROST det hele starta med 1000,- og Bjørn Ivar i 2012 som det alle trodde var en Aprilspøk. Så dukka Henrik opp å dro oss videre. Seinere kom Armand med på laget og laget logoen vi i dag bruker! Siste året har siste mann på temet Vincent vært med og ting går bare videre. Vi møter utfordringer som pandemier og shit, men frosten kommer alltid. På laget har jeg jo den beste trykkerne i Norge Ole Fredrik og Sverre samtidig som jeg har verdens mest åpne og ekstremt tålmodige kjæreste som alltid står ved min side selv om klokka er 03 på en mandags natt og jeg stresser meg ferdig med noe jobb. Jeg elsker deg Martine 🖤 (takk for at du er så sykt rå!) og alle dere som har støtta det greiene her i 10 år, tusen tusen takk! Ekstra spesiell takk til Royern(VG Roy), Pats & Anders for å lage liv i går, Sleeping for øl og alle som stiller opp med å hjelpe til i går. Red Bull for å låne ut utsyr og altja. Som du sikkert har skjønt her så er alt jeg vil si takk! Jeg setter så jævlig pris på dere alle som en!! Ekstra spesiell takk til Maia og Knut som har holdt det gående for meg i mange år på HEVN - Alle butikker og kunder i over 10 år. Det her hadde jeg aldri klart uten dere 🖤 det viser at Norge har plass til et merke som kanskje ikke alltid er "som alle andre". Ekstra ekstra alt takk til Sankt Amand Amandus, Runa & Rikke / og så klart Siggy hos redbull, Lene Johansen for å holde styr på alle papirer, Ólafur for å holde kamera alle sammarbeid på design og ja. Alle sammen. TUSEN TAKK! 🖤 Spesielt takk til alle som hjalp til i går med både å rydde og holde sjappa åpen Kyle as the desk man. Jeg er så rørt og glad for å ha så fine folk rundt meg!

Back to blog