RIMFROST® x SEB'S

RIMFROST® x SEB'S

Seb's & Distrikt 23-skjortene er tilgjengelige her
Seb's Hotel & Distrikt 23 x RIMFROST!!!
Vi har fått på plass en nydelig samarbeidsavtale med legendariske Rimfrost Clothing, og kan nå endelig presentere merch produsert og trykka lokalt! Støtt til bedrifter med lokal forankring samtidig som du får freshe klær.

Du kan allerede i dag forhåndskjøpe 2 plagg forskjellige trøyer som allerede er designet.
Vi har også fått vært innnom Seb's Hotel og hentet ut flere kaffekopper fra lageret, som har fått sin plass i nettbutikken.

Vi sender inn stillinger på klær den 1. og den 15. hver måned i første omgang. Du vil da motta varene så fort vi har de i hende etter bestillingsdatoen du har bestilt før. Vær oppmerksom på den første bestillingen nå den 15. kan det hende at det tar opp til 4 uker før levering. Siden ingen lager er fylt opp enda, samt at det er litt lenger tid å produsere trøyene første gang. Vi vil også i vår første bestilling ta opp et lite lager, så det kan hende vi har hva du bestiller klart for utsending.

Vi har også planer om å designe et større flerfargeprint til superfreshe hoodies, men her vil vi være avhengige av et større antall bestillinger før alt sendes avgårde, da det blir store motiver og omfattende trykkejobber! Men er dere ned så printer Rimfrost - vi vil presentere motiv så snart dette er ferdig designet!

https://distrikt23.no/netthandel
Tilbake til bloggen