HISTORIEN

RIMFROST® er et uavhengig streetwear-selskap som ydmykt startet i silketrykkstudioet ved Strykejernet kunstskole på Grünerløkka, Oslo.

Med kun 1000,- NOK og en visjon om å lage streetwear basert på tatoveringer og urban livsstil i nord, og levere kvalitetsklær laget så nært Norge som mulig, slapp vi vår første kolleksjon 1. april 2012

Sommeren 2020 åpnet vi vår første merkevarebutikk på Grünerløkka i gata, Rathkes Gate som er en gate som blomstrer av små uavhengige butikker og bedrifter. Finn vår merkevarebutikk her ⭢

Foto: Fabian Framdal Fjeldvik

Som en lidenskap er RIMFROST ® et komplett DIY-selskap. Vi gjør det meste av arbeidet vårt internt. Dette være design, print, bilder, webdesign og markedsføring.

Kleslinjen inneholder t-skjorter, gensere, hettegensere, skjorter, jakker, underdeler, hodeplagg og tilbehør for både menn og kvinner.

Det meste av klærne våre er laget i Polen, og vi screentrykker fortsatt deler av dråpene våre selv her i Norge i et gjør-det-selv-skjermtrykkeri i Svelvik.

Merkenavnet

RIMFROST ® kan oversettes til engelsk som "Rimfrost" og er et fenomen som oppstår i Norge hver høst og noen ganger sen vår.

Da vi lette etter navn ønsket vi noe som kunne være et norsk black metal-band, men som samtidig ga oss følelsen av et kaldt miljø.

Logoen vår er formet etter utseendet til norrøne runer med inspirasjon fra en iskrystall.

RIMFROST holder seg aldri lenge, det samme er med våre kolleksjoner. De er begrenset og når de er borte - vil de aldri komme tilbake i samme form.